Збірна України заслужила на критику – до Реброва назбиралось питань

Епічна перемога з автоголом суперника та дебютним м'ячем Мудрика.

Автор — Ірина Козюпа
Сьогодні, 08:00
66
Збірна України заслужила на критику – до Реброва назбиралось питань

Давайте відверто. Збірна України зіграла з Мальтою не просто погано, а дуже погано, хоч і виграла 3:1. Наша команда справедливо заслуговує на критику після свого епічного перфомансу на стадіоні в Та’Калі.

Завжди можна знайти 150 виправдань і пояснень, чому не все вийшло. Тим паче в нас з Мальтою що не зустріч, то якась драма сповнена страждань і болю на полі. Не дарма в них такий цікавий слоган, як «Маленький острів - великі яйця». Господарям нема чого втрачати крім своєї гордості – от вони і б’ються за неї, як можуть.

Я все ж так само вірю у проєкт Сергія Реброва та його роботу, але якщо ми на таких нервах і такому дикому фарті вивозимо матч з андердогом, то щось тут не так. Так-так, я пам’ятаю, що в Європі вже немає слабких команд і все таке, але, ну, камон – вся збірна Мальти коштує, як один Буяльський.

Проблеми у грі збірної були і раніше, просто вони нівелювалися перемогами, топовими другими таймами, які перевертали гру, та індивідуальними виступами наших молодих зірочок. Так, як і сьогодні – у підсумку ми виграли з впевненим рахунком, але цифри на табло зовсім не відображають змісту матчу. Сьогодні нас врятували божевільний автогол захисника Мальти, пенальті Довбика і перший гол Мудрика у збірній майже за 1000 хвилин.

Настав час відвертої розмови з Ребровим: як тренер хоче грати, який малюнок гри він бачить у збірній, скільки часу йому потрібно, щоб команда зрозуміла його ідеї, коли ми будемо дивитися матчі без заспокійливих. Але, на жаль, зазвичай з тренера не витягнеш розлогі відповіді навіть на елементарні питання на пресконференціях, де він всім видом показує, що не любить спілкуватись з журналістами. Хоча пояснення вже давно потрібні.

Advertisment

Чудово, що у збірної є результат і шанси на Євро-2024. Вірю, що можемо грати краще і набагато цікавіше, ніж мучитися, як з Мальтою.

Але зараз, здається, лише авторитет Реброва та сподівання на прогрес в майбутньому стримує хвилю критики, яку б на його місці отримав будь-який інший тренер.

Фото: УАФ

Сергій Броваренко
Щоб поставити гру збірній треба доволі багато часу з урахуванням специфіки збірних так було завжди, можна згадати часи Шевченка де пішла гра і результати лише після одного повного циклу, якого дива з Ребровим чи кимось іншим має бути інакше, та цього явно не буде, в що грала збірна Петракова наприклад ніхто не знав навіть під кінець його каденції, а тут пані Ірина хоче відповідей, відвертих розмов після 6 матчів в яких до речі ми вилізли з неймовірної дупи в якій були на початку відбору і маємо реальні шанси на вихід, шанси яких майже ніхто не давав після приходу Реброва і майже всі називали цей відбір злитий ще до його початку, чи є в збірної проблеми з грою, та звісно є, чи зміг би якийсь тренер поставити гру збірній за 6 матчів, та звісно ні, якщо він звісно не якийсь футбольний геній, тому відверті розмови і відповіді на питання які так хоче почути шановна Ірина треба буде задавати після повноцінного циклу Реброва в збірній і вже тоді робити висновки чи є гра, результат і прогрес гравців бо це адекватний і дорослий підхід до справи, а не вимагати сенсацій після поганої гри, цікаво чому всі мовчали після Англії.
Виктор Перогив
відповів на коментар користувача Сергій Броваренко
Сергію ви можете писати що завгодно ,а гри не мае.Таке враженья що я продовжував дивитись гру с Македоніею. Скажу тільки одне що у Мудріка горіли очі а так Довбик дрова ,Зінченко разводяга хренов, та і решта гравців. Все Ви бачили муки збірної!
Semion
відповів на коментар користувача Сергій Броваренко
"чи зміг би якийсь тренер поставити гру збірній за 6 матчів, та звісно ні, якщо він звісно не якийсь футбольний геній" (с) Петраков у збірній Вірменії. Вони все ще зберігають шанси на вихід із групи з турками, хорватами та валлійцями - хоча це справді команда ноунеймів.
Pernam Bukano
відповів на коментар користувача Сергій Броваренко
Ми зберігаємо шанси тільки тому, що Італія зіграла перший матч з Македонією в нічию, і через календар, бо останній матч проти прямого конкурента, а не через власні успіхи. Ми обіграли тих кого мали обіграти і зіграли в нічию з одним з топів, але таке досягнення має будь-який тренер збірної України.
Показати ще 3
Rtys
Особливі питання до оборони. Бо це просто жах. В кожному матчі пожар на пожарі. Якось проти Англії зіграли добре в обороні. Бо всі решту матчі це кров з очей.
1982
відповів на коментар користувача Rtys
то Англія була не мотивована. А до нападу немає питань? Один момент за матч (і то там поза грою)+ гол Мудрика. І це проти Мальти. Як на мене жах
ievhenii voronchuk
відповів на коментар користувача 1982
Хах. Проти Італії мотивована, а проти України немотивована. Годі уже нести фігню. Україна зіграла внічию з Англією, бо добре зіграла.
fan1691352817408017231
відповів на коментар користувача ievhenii voronchuk
Добре зіграла ЛИШЕ в обороні, з цим реально можна погодитися. А так, окрім голу в атаці ми там нічого не створили, і до Реброва все одно питання з'являються
Показати ще 6
Матч дуже поганий. Дуже.
Погоджуюсь що гра була погана, але репліка "всім видом показує, що не любить спілкуватись з журналістами" виглядає дивною, тим більше в контексті наших журналістів, які вважають що перед ними всі мають як на сповіді все розповідати і вони у всьому розбируться). Ви мали відвертого Петракова, помогло...? Щодо постановки гри, а Ребров мав таку можливість? реверанси павелка призвели до того що С.С. був змушений просто тушити пожежу, бо тиснув результат і треба було якнайшвидше виправити ситуацію в групі(з чим він до речі справився). А час потрібен щоб поексперементувати, вставити мозги Мудрику, який вже просто задовбав абсурдними рішеннями які він приймає на полі, знайти нарешті толкове місце для Зіни, бо "так як в Арсеналі" він не може грати, бо не ті партнери та ще 100500 питань. Але ні, він повинен прийти на пресуху і журналістам викласти план дій поденно що він має зробити щоб "гра збірної сподобалась". Тим більше що як би класно не грали, який сеньків все одно обісре їх в черговому випуску кдк)
Kosinus-1993-3
відповів на коментар користувача Володимир Струганець
Я не журналіст , але навіть в мене відчуття що пан Ребров робе 'величайшее оддолжение ' на пресс конференціях , настільки зверхньо ніхто не спілкувався з пресою з тренерів ЗБУ.
Ivan Lavriv
відповів на коментар користувача Kosinus-1993-3
в україні нема журналістики ніякої і чим менше з тими з слугами олігархів будуть панькатись тим краще
Pernam Bukano
відповів на коментар користувача Володимир Струганець
Яку ситуацію в групі тушити ? Збірна до Реброва зіграла один матч проти Англії. Де тут пожежа?
Показати ще 1