Tribuna/Волейбол/Блоги/Адміністративний блог/Чекаєте на новий волейбольний сезон? Обов’язково перечитайте тексти нашого блогера
Ком'юніті

Чекаєте на новий волейбольний сезон? Обов’язково перечитайте тексти нашого блогера

Про шанси наших клубів та японське аніме.

11
Чекаєте на новий волейбольний сезон? Обов’язково перечитайте тексти нашого блогера

Микола Ткаченко цьогоріч може цілком вважатися головним відкриттям для ком'юніті omax-center.com.ua. Спочатку він був одним із найактивніших у баскетбольному розділі, а у міжсезоння взявся за волейбол. Про цей вид спорту юзери пишуть не часто (а дарма), але Микола поки дуже круто закриває цю прогалину.

Із 27 по 30 липня пройдуть два турніри Челенджер у волейболі (в чоловіків та жінок), у яких визначаться щасливці, які візьмуть участь у Лізі націй наступного року.

Радимо цей текст, аби краще розібрати в тому, що ж чекає на наших спортсменів.

«Прометей» став чемпіоном України з волейболу в сезоні 2022/23, обігравши в епічному фіналі «Епіцентр-Подоляни». Але амбіції власника «Прометея» Володимира Дубинського цим не обмежуються. Він хоче грати у найпрестижнішому турнірі Європи – Лізі чемпіонів.

Розбираємося, як українцям потрапити в основний раунд ЛЧ.

Автор розповідає про те, кого із суперників отримали наші команди, та оцінює шанси на подальший успіх колективів.

Із дорослими розібралися, але ж є ще молодь. Микола розповідає про перспективи наших молодіжних команд. Матчі Євро відбудуться з 29 червня по 14 липня 2024 року.

Японія вже увійшла в когорту світових волейбольних топів. Але які ж успіхи японців без аналогій з аніме? Автор і тут знайшов для вас цікаве.

***

Інші пости блогу

Всі пости