Tribuna/Бокс/Блоги/12х3/«Він розчавив моє его». Майкл Джексон одного разу збісив Майка Тайсона

«Він розчавив моє его». Майкл Джексон одного разу збісив Майка Тайсона

Згадуємо у день народження співака.

Блог — 12х3
29 серпня, 19:40
1
«Він розчавив моє его». Майкл Джексон одного разу збісив Майка Тайсона

29 серпня 1958-го народився співак Майкл Джексон. Одного дня їхня зустріч з чемпіоном світу з боксу не задалась. Настільки, що Майк вирішив, що співак змусив його виглядати як повія.

Тайсон сам розповів, як це було.

«Тоді він зламав, розізлив мене»

1989 рік, Клівленд, США. Концерт Майкла Джексона, в залі Майк Тайсон та Дон Кінг. Майк – король боксу. Непереможений абсолютний чемпіон, наймолодший чемпіон світу в історії хевівейту, чинна зірка поп-культури та людина, що перемагає виключно нокаутами вже два роки поспіль.

Майка в залі зустріли не гірше, ніж одну з головних зірок поп-сцени, але Майкл не впізнав чемпіона. Про ту ситуацію розповів сам боксер:

«Йде, значить, Дон, показує Майклу знак peace – той показує у відповідь. Я теж показую – Майкл опускає руку і відвертається. Спочатку я подумав, що він мене не помітив.

Закінчився концерт, команда Джейксона ходить туди-сюди, поки він на сцені. А я роздаю автографи в залі. Потім він спустився, поспілкувався з Кінгом – на мене нуль уваги.

Коли трохи пізніше я побачив, що Майкл чекає на машину, я вирішив підійти – бо саме заради цього я і прийшов. Коли я підійшов, він такий: «Де я міг тебе бачити? Звідки ти? Я можу тебе знати?» А я кажу: «Ні, сер, я просто Ваш фанат»

Тоді він зламав моє его, розчавив, розізлив мене. Я ж був чемпіоном, це був пік популярності.

Коли я сів в машину, був дуже злим на нього».

«Він змусив мене виглядати, як повія»

Тайсон не збирався більше бачитись з Джексоном, але його вмовили:

«Потім мені якось каже Родні Джеркінсон: «Йоу, Майку, зустріньмось з Майклом». А я кажу: «Н###й його! Чувак, він грав зі мною, і я розчарований у ньому. Він змусив мене виглядати як повія на очах людей».

Але він мене вмовив, ми все ж зустрілись та почали тусуватися з ним. У результаті він виявився хорошим хлопцем, але навіщо ти приколювався з мене, Майкле? Навіщо? Не зрозумію.

До зустрічі я думав, що він маленький хлопчик, який розважав жінок. Він поводився як дитина стосовно дружини. Але ж він був артистом. І він багато чому мене навчив».

Фото: MJ Vibe, Reddit

Найкраще у блогах
Більше цікавих постів у блогах

Інші пости блогу

Всі пости