Tribuna/Кіберспорт/Блоги/Кібертрибуна/Росіянам відмовилися виплачувати $200 тис. за перемогу в турнірі з Fortnite, а деяких узагалі не допустили до змагань

Росіянам відмовилися виплачувати $200 тис. за перемогу в турнірі з Fortnite, а деяких узагалі не допустили до змагань

База від Epic Games? 😏

27 вересня, 16:30
Росіянам відмовилися виплачувати $200 тис. за перемогу в турнірі з Fortnite, а деяких узагалі не допустили до змагань

Нещодавно відгримів третій мейджор масштабної серії турнірів Fortnite Champion Series 2023 від Epic Games із загальним призовим фондом $4 млн. І схоже, цей турнір ну дуже розчарував російських фанатів.

Спочатку дует росіян NeFrizi та Howly не допустили до турніру. Причина досить очевидна, мабуть, для усіх, за винятком самих гравців, які підтримують вторгнення своєї країни на територію України:

Ну а ті, хто не так активно ділився своєю політичною позицією, таки потрапили на турнір. Ба більше, дует Putrick і SwizzY навіть переміг на змаганнях, але навіть їхня аполітичність не врятувала від відповідальності.

Росіяни поскаржилися, що Epic Games відмовилися виплачувати їм $200 тис. призових. На що організатори дали лаконічне пояснення, де доступно пояснили свою політику:

«Якщо ви є особою, яка проживає в Туреччині або Росії (кожна з яких є «країною з обмеженими призами»), ви визнаєте і погоджуєтеся (...), що ви не маєте права на отримання будь-яких призів у зв'язку з цією подією».

Джерело: твіттер Jake Lucky

***

Інші пости блогу

Всі пости