Tribuna/Футбол/Блоги/Дух часу/Олімпійського чемпіона Алекно та ще 90 осіб додано до бази спортсменів, що підтримали війну

Олімпійського чемпіона Алекно та ще 90 осіб додано до бази спортсменів, що підтримали війну

Пост ганьби.

Блог — Дух часу
Автор — Андрей Белик
16 вересня, 14:50
59
Олімпійського чемпіона Алекно та ще 90 осіб додано до бази спортсменів, що підтримали війну

Tribuna.com продовжує збирати базу спортсменів, які так чи інакше підтримують повномасштабне вторгнення в Україну та терористичний режим Росії. Їхні прізвища мають бути зафіксовані. Не лише для історії – підтримка та пропаганда терористичного режиму Путіна мають стати підставою для їхнього відсторонення від світового спорту.

Нагадаємо, в грудні 2022 року Верховна Рада України рекомендувала РНБО ввести санкції до першої групи спортсменів, збором даних про яких займалось наше видання.

Ми публікуємо чергове оновлення списку – до нього увійшов 91 спортсмен, тренер, арбітр та функціонер, які публічно підтримали напад РФ на Україну, брали участь у матчах чемпіонату Росії в тимчасово окупованому Криму та надавали матеріальну підтримку збройним формуванням, що беруть участь у загарбницькій війні проти України.

Загальна кількість людей у базі відтепер складає 635 осіб. Сподіваємось, вона буде корисною для прийняття владою санкційних заходів.

Оскільки список продовжує доповнюватись, для зручності структурування даних ми також публікуємо його у відкритому доступі в гугл-таблиці. На нашому сайті ми розділили базу на чотири окремих публікації:

Ось вони (за кліком на картинці відкриється новий пост):

Ви вже допомагаєте нам із наповненням бази. І можете допомогти ще, якщо надсилатимете докази підтримкою спортсменами війни в Україні. Пишіть на [email protected] або [email protected].

Інші пости блогу

Всі пости