Tribuna/Фехтування/Блоги/Ноу Баланса/Харлан виставила на благодійний аукціон унікальну ляльку Барбі – залишилося менше доби

Харлан виставила на благодійний аукціон унікальну ляльку Барбі – залишилося менше доби

Ольга разом з omax-center.com.ua збирають на реабілітацію військових.

Блог — Ноу Баланса
29 серпня, 23:17
2
Харлан виставила на благодійний аукціон унікальну ляльку Барбі – залишилося менше доби

Українська фехтувальниця, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан разом з omax-center.com.ua оголосила про проведення благодійного аукціону.

Спортсменка вирішила виставити на торги унікальну ляльку Барбі, яку три роки тому компанія-виробник Mattel створила в єдиному екземплярі за прототипом Ольги ексклюзивно для неї.

Аукціон проходить на платформі EBay, де уже запропонували за лот 10300 доларів. Вторговані кошти підуть на допомогу в реабілітації травмованим українським військовим.

Аукціон завершиться у середу, 30 серпня о 19.00.

«Ця лялька унікальна не тільки тим, що вона єдина у світі, а ще й тим, що вона є уособленням дівчини, яка знаходить мотивацію бути найкращою в будь-який час і будь-якому стані, яка надає приклад маленьким дівчатам, як треба викладатися задля своїх мрій та досягати поставлених цілей.

Гроші підуть на реабілітаційну клініку Bodro, яка займається відновленням військовослужбовців, які повертаються із зони бойових дій.

Реабілітація — важлива частина в подальшому житті наших хлопців. Чим більше ми зможемо зібрати з цього аукціону, тим більше хлопців зможе відновитися», — прокоментувала ідею Харлан.

Ольга є постійним амбасадором клініки Bodro та не вперше допомагає закладу в зборі коштів на реабілітацію наших військових.

Фото: інстаграм Ольги Харлан

Інші пости блогу

Всі пости