Tribuna/Водні види/Блоги/Український спорт I Олімпіада/«Бойкотом ми кажемо: «Виступайте, росіяни, перемагайте і доносьте свої меседжі». Блогер omax-center.com.ua Дунаєнко став героєм передачі про добровольців
Відео

«Бойкотом ми кажемо: «Виступайте, росіяни, перемагайте і доносьте свої меседжі». Блогер omax-center.com.ua Дунаєнко став героєм передачі про добровольців

Розповів про те, як зустрів повномасштабну війну та як ставиться до бойкоту змагань українцями.

«Бойкотом ми кажемо: «Виступайте, росіяни, перемагайте і доносьте свої меседжі». Блогер omax-center.com.ua Дунаєнко став героєм передачі про добровольців

Колишній працівник та блогер omax-center.com.ua Владислав Дунаєнко став одним з героїв нового випуску на ютюб-каналі RAMINA про добровольців.

Наразі журналіст служить в лавах Збройних сил України.

Дунаєнко розповів про своє ставлення до бойкоту українськими спортсменами змагань через повернення на міжнародну арену росіян та білорусів.

«Я знайомий з багатьма спортсменами. До прикладу, нещодавно спілкувався з Мішею Романчуком - нашим плавцем та призером останніх Олімпійських ігор.

Національний олімпійський комітет, Міністерство молоді та спорту вирішили скласти руки й сказати: «Все, ми нічого не можемо зробити». За великим рахунком це виглядає так.

Замість того, щоб продовжувати боротьбу, щоб росіян та білорусів не допускали до міжнародних змагань, вони вирішили піти шляхом найменшого спротиву та заборонити українським спортсменам виступати.

Але, що цікаво, мені сказав Міша, що навіть серед спортсменів табори розділилися. Є ті, хто підтримує бойкот, а є ті, хто хоче виступати.

Я думаю, що навіть, якщо допустять росіян та білорусів, то треба все одно виступати, перемагати й доносити певні меседжі. А то так ми і самі не використовуємо ці майданчики та не доносимо меседжі, і кажемо, що «виступайте, росіяни, перемагайте і доносьте свої», - поділився Дунаєнко.

Інші пости блогу

Всі пости