Tribuna/Легка атлетика/Блоги/Український спорт I Олімпіада/Здогадуєтеся, де Магучіх відсвяткувала свій день народження? Ярослава виклала яскраві фото

Здогадуєтеся, де Магучіх відсвяткувала свій день народження? Ярослава виклала яскраві фото

«Здавалося, що така поїздка – казка».

Здогадуєтеся, де Магучіх відсвяткувала свій день народження? Ярослава виклала яскраві фото

19 вересня українській стрибунці у висоту Ярославі Магучіх виповнилося 22 роки. Спортсменка відсвяткувала свій день народження у Нью-Йорку. Каже, що раніше навіть не могла б уявити таке.

«10 років тому я не думала, що мій 22 день народження пройде у Нью-Йорку. Здавалося, що така поїздка – казка, адже це було дуже дорого та далеко. Потім почався спорт та мій розвиток у ньому, було не до відпочинку та подорожей. Ми працювали і з кожним роком працюємо все більше.

І наша праця окупається. Сьогодні мені 22, і я вже 3 рази побувала в серці американської мрії. Тому якщо у вас теж є мрія – не забороняйте собі бути мрійником, але зробіть все, щоб досягти її», – написала українка.

Нагадаємо, що Магучіх завершила цей сезон на мажорній ноті – з рекордом сезону перемогла у фіналі «Діамантової ліги-2023» та присвятила перемогу Україні. Таким чином Ярослава виграла усі найпрестижніші турніри року у легкій атлетиці.

Фото: інстаграм Ярослави Магучіх

Інші пости блогу

Всі пости