Tribuna/Покер/Блоги/Покер на коротке/Незрозумілий олл-ін у фіналі WSOP Main Event. Можливо, гравець був п'яний?

Незрозумілий олл-ін у фіналі WSOP Main Event. Можливо, гравець був п'яний?

На кону $12,1M, а гравець йде в олл-ін на 84 bb з парою вісімок😱 Що це було?

18 липня, 11:55
Незрозумілий олл-ін у фіналі WSOP Main Event. Можливо, гравець був п'яний?

В останній, 10-й сесії WSOP Main Event залишалося лише три гравці — Адам Волтон , Деніель Вайнман і Стівен Джонс. Усі троє боролися за перше місце та приз у розмірі 12,1 мільйона доларів.

Експерти та глядачі чекали довгої та напруженної гри, адже у всіх учасників були глибокі стеки, але Адам Волтон мав своє бачення на гру за фінальним столом.

Волтон дістався фінального столу, дотримуючись агресивного стилю гри, і вирішив не змінювати свій підхід. Буквально з першої ж роздачі він брав участь у кожному банку, не боячись ставити надлишкові ставки. І в результаті це коштувало йому турнірного життя.

В один з моментів Волтон, у якого на той момент було близько 200 мільйонів фішок, отримав до рук пару вісімок і зробив рейз до 6 000 000. У грі проти нього залишився Деніель Вайнман, у якого в руках виявилася пара туз-туз. Венйман зробив 3-бет до 27 000 000.

На цьому місці будь-який інший гравець вибрав би пас або кол, щоб подивитися флоп та скинути карти, якщо не вийде вісімка. Але Волтон обрав абсолютно інший підхід. Маючи глибину в 84 bb він вирішує поставити на кін своє турнірне життя і оголошує олл-ін. Вайнман не вагаючись відповідає.

Результат очікуваний. На дошці не вийшло жодної вісімки і Волтон вибув з турніру на третьому місці, шокувавши всіх, включаючи і власних суперників. Після цього багато глядачів, які стежили за ходом фіналу, почали задаватися питанням, а чи не занадто багато коктейлів випив Волтон перед стартом гри?

Інші пости блогу

Всі пости