Tribuna/Футбол/Блоги/Підсумки півріччя для гравців "Дніпра-1". Частина 3 - напад, тренер і не тільки

Підсумки півріччя для гравців "Дніпра-1". Частина 3 - напад, тренер і не тільки

Автор — KYRYLO NEBATOV
14 липня, 20:05
4
Підсумки півріччя для гравців "Дніпра-1". Частина 3 - напад, тренер і не тільки

На черзі чергова частина оцінок спортклубівців за минуле півріччя. Оцінки виставлялись за кожний матч ТГ-каналом "Дніпрянин". І це завершальна частина, яка включатиме форвардів, тренерів, ну тобто Довбика і Кучера, ТОП-5 за сезон та цікаве доповнення.

Форварди:

Довбик – 6,7 (16). Джеймі Тартт західного Лондона *закреслено* Дніпра. Гравець, який знає свою справу, вміє забивати й по суті гарантує команді 20+ голів за сезон. У сучасних умовах УПЛ, без перебільшення, Довбик - скарб. До чого, тут порівняння з кіношним егоїстом? Бо останні тури, кнопка передачі на геймпаді Артема була зламана й в погоні за персональною статистикою, варіант очевидної передачі не реалізовувався. Але він форвард, він хижак, він має бути в міру егоїстичним, але це ми бачили лише не початку цього півріччя й у матчах за збірну. Пролонгація контракту зрозумілий фінансово й тактично грамотний хід. Бо 20+ м’ячів за сезон, є 20+ м’ячів. Не зважаючи на все вищесказане, не буду шкодувати якщо Артем покине команду за хороші гроші. Так, дніпрянам буде важко, але «довбикозалежність» теж ніяк не козир колективу.

Тренер:

Олександр Кучер. 2,5/5. Для порівняння - за першу половину сезону головний тренер “Дніпра-1” отримав 4.5. Провалюватися у другій половині сезону - для “Дніпра” з будь-якою назвою вже традиція. Другий поспіль виліт від “АЕКу”, поразки від всіх прямих конкурентів, натяжні перемоги над аутсайдерами. Світлих смуг весною майже не було. Команда не тільки втратила 5-очковий гандикап над “гірняками”, але і до останнього туру могла втратити й друге місце. Головні причини цього: провальна трансферна компанія взимку та відсутність відповідної підготовки на зимових зборах. Команда не була готова до відновлення чемпіонату в першу чергу функціонально.

ТОП-5

Нарешті настав час частини безпосередньо заради якої були всі розрахунки та розмови - п'ятірка гравців, які матч за матчем доводили свою профпригодність та важливість для колективу.

Перші 3 сходинки доволі очевидні, навіть результати голосування прихильників дніпровського футболу на офіційному сайті показують ті самі результати. 4 та 5 місця здивували самих адмінів, бо ці два гравці показували клас лише відривками, але і цього було досить аби залетіти до п'ятірки найкращих.

Почесне місце

Тут і без барабанного дробу ви очікувано побачиnе Ігоря Когута. Легенді новітньої сторінки дніпровського футболу не вистачило зіграних хвилин, аби зайняти почесну сходинку зі своїми 6.0 балами. Оскільки його поява на полі призводила до ейфорії адмінів від вирваної перемоги, почесна сходинка дістається cстарожилу спортклубівців, Детальний опис його виступу за другу половину сезону доступний за посиланням.

P.S. Незважаючи на те що, Габріель Гомес має 6,5 не посів місце у ТОП-5. Бо тут оцінюється саме важливість гравця протягом півріччя, а не одна непровальна поява на футбольному полі.

Підписуйтесь на телеграм-канал "Дніпрянин" аби вже наступного сезону виставляти оцінки разом з командою адмінів.

Цікавий аналіз, дякую за матеріал)
Відповісти
KYRYLO NEBATOV
відповів на коментар користувача Валентин Юрчук ⚡️
Дякую, заряджаєте мотивацією працювати далі!)
Відповісти
Кльова робота. Дякую 👏
Відповісти
KYRYLO NEBATOV
відповів на коментар користувача Александров Артем
Дякую !!
Відповісти

Інші пости користувача

Всі пости